lördag 3 februari 2024

Familjen Amarant flyttar in av Elin Ruuth och Johanna Magoria

Neo Andersson bor granne till ett övergivet hus som ser ut som ett stort märkvärdigt gammalt kråkslott. Neo skulle väldigt gärna vilja få gå in där. Nu kanske han får det för det ryktas om att en familj med en massa barn och med tjänstefolk ska flytta in. 

Och plöstligt står de där de som kallar sig Tjänstefolket och meddelar att Herrskapet kommer på tisdag. Det är den berömda och ärevördiga ätten Amarant med pappa Aster, storebror Poppel, lilla Hassel och tvillingarna Mistel och Tister och en tam krokodil. Barnen ska inte gå i skola utan den har en guvernant. Vad det nu är? En dag får Neo en inbjudan till tesalong hemma hos familjen Amarant. 

Neo fattar att familjer verkligen kan vara olika. 

Familjen Amarant flyttar in är första boken i en kommande trilogi om Amaranterna. 

Elin Ruuth står för texten och Johanna Magoria för de omsorgsfulla bilderna och de snirkliga detaljerna.  Det är en magiska berättelse om vänskap, längtan, förändring och hänförelse. 

Fint samarbete och egensinnig berättelse. Boken har jämförts med familjen Addams
1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Breakup trollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}