onsdag 15 maj 2024

Ankomsten av Malin Edgren

 

Yrjö och lillasyster Tina har i en hast flyttat till Storvik, ett litet samhälle in the middle of nowhere. Yrjös mamma och pappa har båda blivit erbjudna drömjobb och nu gäller det att sata allt på det nya livet.
Yrjö känner absolut ingen eufori, tvärtom får han en dålig känsla av Storvik. Här finns inget förutom skolan och en korvkiosk. Inget internet och ingen mobiltäckning!?  Dåligt väder är det också. På skolan känner han sig bevakad av personalen och alla beter sig överhuvudtaget konstigt. Det går rykten om försvunna barn och märkliga experiment. Till slut får Yrjö reda på att familjen som bodde i huset innan bara försvann helt utan spår.  Nu börjar det bli läskigt. Tillsammans med kompisarna Simon och Jamila måste Yrjö och lillasyter Tina ta reda på vad det är som händer. 
Det är då det blir farligt på riktigt. 

Ankomsten är första delen i en ny och spännande sci-fi-serie om mod, vänskap och ondska. 
Som om Stranger Thins skulle utspela sig i en håla Sverige.
Yrjös har ett udda namn. Eller hur? Yrejö Ädelman döpt efter en känd finsk/svensk konstnär.  Yrjä Edelmann. 
En bokslukarbok för dig från 9 år


1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}